• Sporten maakt je mentaal en fysiek sterker!

Activiteiten aanbod

MentalSports biedt veel lessen aan op het gebied van (vecht)sport.
null

Ladies only

Ladies only

Speciaal voor de dames zijn er 'Ladies only' lessen. Deze lessen bestaan uit kickboksen, zelfverdedigingstechnieken en coördinatie verbetering. Dit alles verwerkt in een leuke les, waarvoor geen topconditie of vechtsportervaring nodig is.

null

MMA

MMA

Mixed Martial Arts is een full contactsport waarin bijna alle vechtsporttechnieken zijn toegestaan. Het welbekende UFC heeft deze sport ook in Nederland populair gemaakt. Naast stoten en trappen is het in de MMA ook toegestaan om gebruik te maken van worpen, grepen en takedowns. Tijdens deze trainingen zal men zich focussen op alle aspecten van deze sport. Deze samensmelting van allerlei sporten zal dan ook een enorme boost zijn voor uw conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid en zelfvertrouwen.

null

Bokszak training

Bokszak training

Deze workout wordt gehouden in de dojo met een gemotiveerde groep mensen die van aanpakken houdt. Dit programma focust zich op het stoten en/of trappen op een bokszak en is intens.

null

Boksen

Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Er zijn veel fysieke voordelen, maar laten we ook eens kijken naar de mentale en emotionele voordelen. Boksen kan een geweldige manier zijn om van stress en angsten af te komen. Terwijl je aan het boksen bent met anderen, vindt er onderlinge interactie plaats, iets wat veel mensen tegenwoordig missen in hun dagelijks leven.

null

Kickboksen

Kickboksen

Kickboksen is een wereldwijd bekende zelfverdedigingssport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. In deze sport is conditie, mentaliteit, doorzettingsvermogen en discipline erg belangrijk. Tijdens deze trainingen zult u versteld staan van uw eigen kunnen. Door de juiste balans van lichaam en geest zult u snel in topconditie zijn. Ook is deze prachtige sport een enorme boost voor uw zelfvertrouwen en zelfbeheersing.

null

Zelfverdediging

Zelfverdediging

Met dit programma wordt de focust gelegd op jezelf kunnen verdedigen in nare situaties. Denk hierbij aan het beoefenen van technieken die je aanleren om mensen te kunnen ontwapenen. Ook leer je technieken die zorgen voor de juiste zelfbeheersing in nare situaties. Zo weet je door het doen van deze trainingen adequaat te reageren en jezelf in veiligheid te manoeuvreren. Cursus op aanvraag.

null

Padstraining

Padstraining

Padstraining is een training waarbij je met behulp van bokshandschoenen allerlei soorten stoot- en traptechnieken uitvoert op kussens en pads. Een training waarin je je goed kunt uitleven en conditioneel en technisch zeer effectief!

null

Kickboksen voor kinderen

Fit Combat

Ook voor de kinderen bieden wij kickboksen aan. De grondbeginselen van deze sport zullen spelenderwijs en verantwoord onderwezen worden door onze gediplomeerde instructeurs. Zo wordt het voor het kind een plezier om te gaan sporten. Uw kind zal meer zelfvertrouwen en zelfbeheersing krijgen. Kickboksen voor kinderen is er al vanaf 5 jaar.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!